За нас

ИСТОРИЯ

Рекламна агенция PARTNERS е основана през 1997г. в гр. Варна. Дейността на фирмата включва изработка на външна, печатна, сувенирна реклама и WEB дизайн. Именно с тези четири направления в рекламата, сме сертифицирани от системата ISO 9001:2000 през януари 2007 година ( ISO 9001:2008 -TCL/ 7505-29.09.2011 г. ). Контрола на качеството е важен за нас и нашите клиенти. Целта ни е по-доброто обслужване, чрез кратки срокове и максимална рекламна ефективност. Благодарение на екипите ни, от всички отдели, и техническата база, която имаме, успяваме да го постигнем.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Цехът ни за изработка на почти всякакъв вид светещи и несветещи рекламни елементи е с площ от 2000 м2. Екипът от дизайнери, конструктори, скулптури, заварчици, ел. техник, апликатори, алпинист и монтажници е с възможности за изпълнение на разнообразни видове конструкции от метал и пластмаса. Монтажните ни екипи са работили в около 90% от градовете в България. Разполагаме, естествено, с режещи плотери, механични и лазерно режещи машини, заварачна и режеща техника, генератори, скелета, транспорт и др.

Имаме отделен цех за изработка на обемни /3D/фигури от стиропор /300х100х120 см./. Производството ни включва и необходимите довършителни операции. Рекламните елементи от стиропор са ефектен рекламен подход в много европейски страни.

НЕЩО НОВО

Нещо ново, което разработихме, произвеждаме и търгуваме, от началото на 2009 година, са обемни светещи букви на склад, с определен размер и шрифт /www.mr.advert.bg/.

БИЛБОРДОВЕ

РА ПАРТНЕРС притежава и собствени билбордове тип “ПИЗА” на територията на град Варна. Базата ни за печат на широкоформатни медии /винил, PVC фолио/ е с площ от 450 м2. Екипът е от няколко технически лица, крояч, шивачка. Разполагаме с две машини на 320 см. и една на 160 см. Имаме и машина за т.н. плосък печат / Flat BET 220х140см./. Тя печата върху почти всякакъв вид плоскост / PVC, дърво, керамика, стъкло/. Интересното при нея е възможността за печат на бял цвят.

ПЕЧАТНИЦА

Печатницата ни за полиграфически изделия /дипляни, каталози, календари, тефтери и т.н./ е с площ от 3700м2. Екипът е основно от дизайнери за предпечатна подготовка, монтажисти, печатари, ножари, довършители и др. Основнaта ни печатна машина е четирицветен HAIDELBERG/960х640мм./ с лакова секция. Всички довършителни операции са механизирани.

НАШИ КЛИЕНТИ

Наши клиенти: SOCIETE GENERALE EКСПРЕСБАНК, FRAPORT TWIN STAR AIRPORT MAMAGEMENT, ДЕВНЯ ЦИМЕНТ, ИНТЕРКОМ ГРУП ООД, ХИМИМПОРТ ПЕТРОЛ, ПЛАНЕКС ООД, ПИКАДИЛИ АД, ХИДРОСТРОЙ АД, РЕЗИДЕНЦИЯ ЕВКСИНОГРАД, ВИКИ КОМФОРТ, ВИНАРСКА ИЗБА ВАРНА, UNIMASTERS LOGISTICS, RAPPONGI, DOUBLE TREE/BY HILTON, TRIMPH, СИМА и др.

ЦЕННОСТИ

Нашият дългогодишен опит, качествено и бързо обслужване ни правят предпочитан партньор и достоен конкурент на рекламния пазар.