История

 

     PARTNERS e търговска марка в сферата на рекламният бизнес. Основана е в гр. Варна, през пролетта на 1997г. от мен и ентусиазирана “секретарка“. В името беше заложена идеята, че с времето Клиентите ни, ще станат наши Партньори. В онези години, дейността на фирмата най-общо казано беше посредническа, между възложител и подизпълнител. Предлагахме от визитки, през външни брандове, до рекламни кампаний, каквото се сетиш.  Не след дълго, разбрах, че подхода не е грешен, но не ми е ОК. Можех да контролирам цените, но качеството и срока, беше трудно. Трябваше, да мога, да произвеждам, това което предлагам на Партньорите, не да го превъзлагам. Така през 2000г., с екип от верни хора, създадох собствена, малка производствена база, за изработка, монтаж и сервиз на всякакъв вид външна и вътрешна визуална комуникация или така нареченото изкуство със стратегия - РЕКЛАМА. Започнахме с малки рекламки по магазинчета и офиси, за да стигнем, не след дълго време, до големи рекламни букви, пана и конструкции на сериозни брандове.  Купувахме машини, ухажвахме Партньрите, обучавахме служителите, разширявахме производствената база, трупахме опит. Така през 2002 получихме ексклузивни права от първият ни голям Партньор, за брандиране на 482 офиса и сгради, в цяла България. През 2003, бяхме първата фирма за производство на реклама във Варна, сертифицирана по системата за управление на процесите и контрал на качеството ISO 9001:2000. През 2005 станах член на Националната Занаятчийската Камара на Майсторите в рекламата. През 2007 PARTNERS GROUP, наложена вече на пазара, беше официално патентована, като търговска марка.  През 2008 станахме член на Българската Асоцияцията на Производителите на РИЕ / БАПРИЕ /. През 2011 патентовахме Търговската марка – Mr.ADVERT.bg, която търгува  произведеното от PARTNERS,  рекламно оборудване.

     С времето, заедно с екипите от дизайнери, оператори, майстори в занаята и търговци, доказахме,  че качеството и цената, са най-важни за нас, а нашите Партньори от цяла България, могат да разчитат на отлично обслужване, чрез кратки срокове и максимален рекламен ефект.

     През 2015 г. открихме представителство в София, което много  улесни комуникацията, подобри логистиката и засили влиянието ни „на запад”. Идеята беше, офисът да функционира, като дизайнерско студио и шоурум. В него могат да се видят мостри, както на изделия от външна реклама и вътрешна  комуникация, така и цялата гама от рекламни бизнес сувенири ( календари, тефтери, химикали и др.), които предлагаме чрез Каталога “GIFTS”. Той се подготвя и издава през септември, всяка година.  За съжаление Пандемията 2020, ни накара офисът да заработи изцяло онлайн, с надеждата за по-добри дни.

     Зад гърба си имаме вече над 20 години опит, над 2 000 Партньора, над 20 000 изпълнени рекламни елемента.

     И за финал, искам да кажа, че като се обърна назад, виждам тежкият, но красив труд, с които сме превърнали сивият градски пейзаж, в нещо по-цветно и стилно.